به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ علی محمد قادری معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در این مراسم گفت:این آیین؛ موضوعی بسیار جدی است که برگرفته از فخامت، شجاعت و آراستگی خانواده های ایرانی از دیر باز است. ایرانیان عزیز فرزندانی تربیت کرده اند که در کنار تحصیلات و مجاهدت خودشان کار خیر و نیکوکاری را به عنوان یک پیشرانه در نظر می گیرند و مسیر زندگی خود را با این موضوع می پیمایند.
وی افزود:این جریان، یک رفتار حرفه ای در کشور است که می بایست به صورت جدی دنبال شود و نهادهای متعدد، شرکای اجتماعی و تمامی عزیزانی که دستی بر موضوع دارند کمک کنند تا بیش از گذشته بتوانیم به صورت ملی با زیرنظام های فصلی با حضور حداکثری همه دستگاه ها و مجموعه ها، عرصه های خدمتگزاری و شناسایی افراد را در قالب کانون های استعداد یابی از جنس شهامت و شجاعت و کارهایی که انجام شده است را بیشتر مرور کنیم. ممیزی این نوع آثار حتما کار بسیار سختی است. یک دانشجو در دانشگاه ها حتما باور قلبی دارد که می تواند به مردم کمک کند.
قادری گفت:سازمان بهزیستی یک سازمان اورژانسی و جهادی است که در مقابل روشن بودن موتور تولید فقر، معلولیت و آسیب های اجتماعی ۲۴ ساعته فعالیت می کند و بیش از ۷ میلیون را در گستره خود دارد. اما باید به ما کمک کنید. شما جهادگر و متخصصی هستید که در حتما در دوره گذر تحصیلی خود و در امتداد حکمت هایی که پدرانتان در سفره زندگی شما ایجاد کرده اند مسیر خدمت را طی کرده اید و انشاءالله مادامی که زنده هستید در پناه حضرتش این چنین شکوفا باشید.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به پلت فرم های موضوعی سازمان بهزیستی در حوزه های متنوع گفت:ان شاء الله بتوانید به عنوان یک جهادگر و تسهیلگر در روستاها و مناطق شهری کمک کنید و همانطور که فداکارانه در عرصه های مختلف حضور دارید در کنار افراد دارای معلولیت در حوزه های توانبخشی، کارهای اساسی انجام دهید.
قادری یکی از نظام مسائل حساس کشور را موضوع آسیب های اجتماعی دانست و گفت: خواهران و برادران عزیز شما در عرصه ها و پهنه های مختلف جغرافیایی کشور مشغول کمک به ارتقای زیرساخت های اجتماعی هستند، تا ۵ آسیب کلان اجتماعی کشور را مدیریت کنند تا بتوانیم در حوزه اجتماعی هم پیشرفت روز افزون داشته باشیم. ان شاء الله مرزبانی اجتماعی در کشور داشته باشیم تا بتواند بروز و شیوع آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام کد دستوری#۱۲۳ *(سامانه بهزیستی) به عنوان یک درگاه ارتباطی بهزیستی و مردم گفت: محرومیتی از نوع دوم هست برای برخی از دوستان من و شما و دانشجویان عزیزی که باور قلبی آنها کمک کردن هست، اما از نحوه انجام این کار مطلع نیستند، اما اگر شما با آنها گفت و گو کنید و آگاهی بدهید،حتما در فصل های بعدی در کنار شما قرار می گیرد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: همه شما به عنوان داوطلبان ارزشمند در این پهنه بسیار بزرگ کمک کنید تا ماموریت های ذاتی سازمان بهزیستی بیش از گذشته انجام گیرد.
در این مراسم از دانشجویان معرفی شده از سوی سازمان بهزیستی؛ شهرام خدا پرست، دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی ارومیه دارای معلولیت جسمی حرکتی(استان آذربایجان غربی) ، علی معتبرنیا نماینده گروه جهادی شهید حاج حسین همدانی(استان همدان) هاشم برهانی زاده، دانشجوی کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه آزاد سوسنگرد(استان خوزستان) محمد مظفری دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان(استان سمنان) و همچنین پزشک فداکار دارای معلولیت دکتر معصومه محبی دکتر چشم پزشک از بیمارستان فارابی با بیش از ۲۰سال سابقه خدمت فداکارانه برای نیازمندان، با اهدای تندیس ملی فداکاری و لوح تقدیر، تشکر و قدردانی شد.
دوازدهمین دوره اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران؛ بعد از ظهر روز دوشنبه ۸ خرداد ماه جاری در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.
کد خبر 80780
نظر شما